Home / Over
Voor een goed doel  Bizarre winkans 1 op 7908 Alleen verkochte loten doen mee  Download vergunning
Nog maar   te gaan! Doe mee!

Over de Loterij

Uniek in Nederland - V.V. Ouwe Syl verloot een Huis!

Er is veel media aandacht geweest

Onze club: V.V. Ouwe Syl

Ouwe Syl (ook wel Oude Bildtzijl) is een dorpje in het noorden van Friesland met nog geen 1.000 inwoners. De voetbalclub heeft zo'n 150 leden; klein maar beregezellig! We houden van een uitdaging; zowel op het veld als erbuiten. Met deze loterij willen we - zonder subsidies of andere overheidssteun - ons sportcomplex opknappen. Een prachtig doel toch?

De accommodatie

Onze kantine werd in de vorige eeuw tweedehands aangeschaft. De bestuurskamer bestaat uit drie aan elkaar gelaste zeecontainers. Ons kleine trainingsveld wordt wekelijks bespeeld door zo'n 12 teams. Daardoor trainen we vanaf de herfst in een modderpoel.  We klagen niet, maar willen graag betere omstandigheden creëren. Daarom dus deze loterij, waarbij de deelnemers kans maken om een huis te winnen! 

De loterij

De prijs wordt alleen verloot onder de verkochte loten. Niet verkochte loten doen dus níet mee in de trekking. Dit huis zál door iemand gewonnen worden!

Daarnaast krijgt de winnaar het huis vrij op naam. De kansspelbelasting en overdrachtsbelasting worden betaald vanuit de opbrengst van de loterij. Hoeft dus niet naar omgekeken te worden.
De winnaar mag beslissen wat met het huis gebeurt. Het huis kan bewoond worden, maar het mag ook verkocht of verhuurd worden.

Alles gaat volledig volgens de regels: de kansspelautoriteit heeft een vergunning voor de loten afgegeven, een accountant zorgt dat alle cijfers kloppen en een notaris ziet erop toe dat alles eerlijk verloopt.

De trekking is op 11 november 2017.
 


Bestel hier snel je lot!

De kans op de Hoofdprijs

Het meest unieke aan deze loterij is wellicht de kans op de hoofdprijs. Er zijn namelijk slechts 7.908 loten verkrijgbaar. Ter vergelijking: de staatsloterij verkoopt per trekking gemiddeld 2,6 miljoen loten. De kans op de hoofdprijs is in deze loterij daardoor meer dan 300 keer zo groot!

De kans op de hoofdprijs in beeld: 2.600.000 tegenover 7.908 loten

Door een lot te nemen, maak je deel uit van dit unieke stukje Clubgeschiedenis. En met een beetje geluk, ben jij straks eigenaar van dat prachtige huisje vlakbij de Friese Waddenzee. Méér lol kun je toch niet hebben voor 98 euro?wink

Op eigen kracht het sportcomplex renoveren, zonder subsidies of overheidssteun, daar gaan we voor! We stellen het zeer op prijs als jij ons helpt om dat doel te realiseren.

 Win het huis! Koop een lot!

Deel onze website op jouw social media!