Home / Het Huis
Voor een goed doel  Bizarre winkans 1 op 7908 Alleen verkochte loten doen mee  Download vergunning
Nog maar   te gaan! Doe mee!

Het Dorp & Het Huis

Rust & Ruimte aan de Friese Waddenkust

Ouwe Syl: een prachtig dorpje in het noorden van Friesland. Nog geen duizend inwoners. Meestal rustig maar soms bruisend. 

Het dorp ligt aan de Oudebildtdijk met de karakteristieke dijkhuizen. Deze oude zeedijk strekt zich uit van Oude Bildtzijl tot aan Harlingen.

Oude Bildtzijl heeft een kleine dorpswinkel met postagentschap, een gezellig eetcafé, een hotel, sportvelden, een tennisbaan en een basisschool met peuterspeelzaal. Het dorp heeft daarnaast diverse aanlegsteigers en heeft verbinding met de Noordelijke Elfsteden vaarroute. Ideaal voor boot- en schaatsliefhebbers!

Op loopafstand vind je de zeedijk, met daarachter het waddengebied: werelderfgoed! Een heerlijke plek om te wandelen, te fietsen óf zomaar te wadlopen richting Ameland.
Bestel hier snel je lot!

Het Huis: waarde € 200.000 (Vrij op Naam)

Aan de rand van Oudebildtzijl ligt - geheel beschut tussen het groen - deze vrijstaande woning. De tuin is rondom de woning gelegen, er is voldoende beschutting en ruimte om de hele dag van de zon te genieten. Het naastgelegen bosperceeltje creëert een gevoel van serene rust.

Win jij de loterij? Dan krijg je het huis vrij op naam. O.a. overdrachtsbelasting en kansspelbelasting worden betaald vanuit de loterij. Wil je niet in het huis wonen? Geen probleem; verkopen of verhuren aan iemand die er wél wil wonen mag ook!wink
Deel onze website op jouw social media!